Betaalbare dedicated servers voor een e-zone NV via TWM Trust

Om als E-Zone bedrijf op Curaçao te kunnen opereren in de meeste gevallen een dedicated webserver nodig. Normaal gezien zijn dit soort servers grote super snelle computers, die: heel werk verrichten, veel onderhoud behoeven en veel dure bandbreedte nodig hebben. Dit is voor een klein bedrijf echter vaak niet nodig. Er zijn ook hele kleine dedicated webservers, die heel weinig onderhoud behoeven en slechts heel weinig bandbreedte nodig hebben. Vooral de maandelijkse kosten van deze servers zijn dus veel lager.
Voor een eenvoudige kleine dedicated Linux webserver met PHP en een externe inlog mogelijkheid betaalt u bij ons € 1000,- Dit is inclusief een eventuele eenvoudige website, programmering en verzending naar de Curaçao.

Er bestaat ook een duurdere variant waarbij de server zichzelf herstart als hij vast loopt. Dit heeft verder nog het voordeel dat de externe toegang kan worden uitgeschakeld zodat deze server vrijwel niet te kraken is (bij Linux worden slechts de eerste 8 karakters van een wachtwoord gebruikt en dit is een probleem voor een vastbesloten hacker). Via PHP blijft natuurlijk de mogelijkheid om een herstart te genereren waarna externe toegang weer wel mogelijk is. Voor deze tweede variant is overigens ergens op het internet ook een shared PHP webserver nodig. In de Verenigde Staten zijn er hele krachtige shared webservers beschikbaar tegen lage maandelijkse kosten.

Voor deze tweede variant kost € 2700,- omdat deze is uitgerust met speciaal door ons ontwikkelde hardware en software. Een voorbeeld van een dergelijke server vindt u hier: http://65.171.164.45 .
Voor extra werk rekenen wij € 75,- per uur. Zo kunnen wij u onder andere helpen om licenties op uw websever te genereren en deze vervolgens via het internet te verspreiden.